0 termék: 0 Ft
Menü

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Személyes átvétel
A megrendelt termékeket lehetőség van üzletünkben is, munkaidőben átvenni.
1132 Budapest, Visegrádi u. 19.  Telefon: +36 1 236 0116
Nyitva tartás: munkanapokon hétfőtől péntekig 9:00-tól 15:00 óráig.

Üzletünkben készpénzzel, vagy bankkártyával is fizethet.

 

Házhozszállítás

A megrendelt termék házhoz szállítás díjának fizetésének módja
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 
Webáruházunk  megrendeléseit  belföldre a GLS futárszolgálat teljesíti. A szállítási idő: 1 – 2 munkanap.  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!
A kézbesítést - amennyiben a csomag még nincs a megadott címre kiszállítás alatt - módosíthatja a GLS weboldalán, ahol a kézbesítés napját, a címét is módosíthatja, de akár személyes átvételt is kérhet a  GLS csomagpontjaiban.

A megrendelt csomag - a kézbesítő cégnek adása után - a vásárló felelősségére utazik, a szállítással kapcsolatos esetlegesen felmerülő reklamációkat a csomagot kézbesítő cégnél kell jeleznie.

Futárszolgálattal történő belföldi házhozszállítás esetén a fizetendő díj a csomag kézbesítésének díjából és a fizetési mód díjából tevődik össze:
  

A csomag kézbesítés díjai

a csomag súlyától függően változnak:
1 kg bruttó csomagsúlyig: 1190 Ft

5 kg bruttó csomagsúlyig: 1400 Ft
10 kg
bruttó csomagsúlyig: 2060 Ft
15 kg bruttó csomagsúlyig: 2180 Ft
20 kg bruttó csomagsúlyig: 2200 Ft
25 kg bruttó csomagsúlyig: 2350 Ft
30 kg bruttó csomagsúlyig: 2550 Ft
40 kg bruttó csomagsúlyig: 3500 Ft

A 40 kg-ot meghaladó vagy a 3 méternél nagyobb körméretű rendelés esetén a termékeket több csomagban küldjük el, melyre a rendelést követően adunk konkrét árajánlatot.

Külföldre történő szállítás esetén a megrendelt termékek és a pontos szállítási cím ismeretében adunk árajánlatot.


A fizetési mód díjai
Az ingyenes online fizetési módot választva, csak a csomag kézbesítés díját kell megfizetni, ekkor a csomag átvételekor már nem kell a futárnak fizetnie.


Utánvétes fizetési módot választva  a kézbesítés díján felül az utánvét összegét is meg kell fizetni csomagátvételkor a futárnak.

Az utánvét díjai a vásárlás összegétől függően változik:
10 000 Ft-ig                                400 Ft
10 001 Ft-tól 20 000 Ft-ig           450 Ft
20 001 Ft-tól 50 000 Ft-ig           700 Ft

50 000 Ft-tól                                 1 100 Ft
 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
A termék átvételére a Számlázási névre vagy/és a rendelési azonosítóra hivatkozva legkésőbb 5 munkanapon belül van lehetősége, a megadott határidőn túl át nem vett foglalásokat töröljük.