0 termék: 0 Ft
Menü

Üzleti feltételek viszonteladóknak

Üzleti feltételek viszonteladóknak

 

A Milano-ker Kft. fő profilja a nagykereskedés. Viszonteladónak tekintjük azokat a természetes és jogi személyeket, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteket, melyek cukrászati termékek forgalmazásával, értékesítésével foglalkoznak, valamint a nálunk vásárolt termékeket továbbértékesítés céljából vásárolják.

Vevőlistánkon nem szereplő leendő partnereink első alkalommal a viszonteladói státusz ellenőrzéséhez cégbírósági bejegyzést illetve vállalkozói igazolványt szíveskedjenek magukkal hozni, vagy előzetes megbeszélés alapján faxon vagy emailben elküldeni. Ha a regisztrálandó partnerünket nem a cég ügyvezetője/üzletvezetője képviseli, a regisztrációhoz szükséges még az ügyvezető aláírási címpéldánya és a regisztrációt kérő személy meghatalmazása.

A cukrászok, hotelek, fagylaltozók és magánszemélyek vásárlásainál minimális vásárlási értékhatár NINCS.

A Milano-ker Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a Megrendelő viszonteladói hozzáférési jogosultságát egyéni elbírálás szerint adja meg.

A Milano-ker Kft. töröli a viszonteladói jogot, amennyiben arra a következtetésre jut, hogy a Megrendelő nem végez viszonteladói tevékenységet a termékek vonatkozásában.